Ga naar hoofdinhoud

Alpac komt met twee noviteiten


Alpac Kunststofbakken en Pallets heeft zijn assortiment uitgebreid met twee nieuwe producten: de Flexbox en een exportpallet.
De Flexbox is een sterk, flexibel en ruimtebesparend systeem, ontworpen voor meermalige toepassingen. Het systeem bestaat uit een pallet, een opzetwand en eventueel een deksel. De pallet en deksel zijn vervaardigd uit hdpe recyclaat, terwijl de opzetwanden zijn gemaakt van slagvast PVC.
De standaardhoogte van de opzetwand bedraagt 330 mm; ingeklapt is de wand 120 mm hoog. De Flexbox is leverbaar in twee standaard maatvoeringen: 1.200×800 mm en 1.200×1.000 mm.
De wanden zijn onderling stapelbaar en het volume varieert van 265 liter t/m 1.095 liter De Flexbox heeft een statische stapelweerstand tot 4.000 kg statisch, de maximale dynamische stapelweerstand bedraagt 1.500 kg en in stellingen is het vermogen maximaal 800 kg.

Nieuwe exportpallet
De exportpallet is speciaal ontwikkeld met grondmaten voor zowel 40-voets als 20-voets containers en geschikt voor food en non-food producten. De nestbare pallet is leverbaar met en zonder opstaande rand en heeft een afmeting van 1.140x760x155 mm. Dankzij die specifieke afmeting zijn er 9 palletplaatsen meer gecreëerd dan het huidige aantal van 22 (op blokformaat). Dit kan volgens Alpac een flinke vermindering van vrachtkosten per artikel of per kilo opleveren.
De nieuwe exportpallet is uit 1 stuk gespoten en weegt 5,6 kg. Het dynamisch draagvermogen bedraagt 800 kg en het statische draagvermogen is 1.500 kg. De pallet is volledig recycleerbaar, absorbeert geen vloeistoffen en is gemakkelijk te reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven