Ga naar hoofdinhoud

Aisle-Master technisch verbeterd


In mei aanstaande zal het nieuwe model van Aisle-Master in Nederland worden geïntroduceerd. De nieuwe machine heeft rondere vormen gekregen en wordt standaard geleverd in de nieuwe gele veiligheidskleur. De grootste verbetering is dat de mast nu 210 graden kan draaien in plaats van de 180 graden zoals bij de oudere machines.

Het voordeel hiervan is dat in- en uitrijden van de pallet nog gemakkelijker wordt en men kan de gangpaden eventueel nog smaller maken. AC techniek is al standaard sinds 2008 en de hefhoogtes variëren van 4.750 millimeter tot 12.400 millimeter door middel van triplex of quatro masten.

De machine is in het kader van ergonomie voor de chauffeur in vele opzichten verbeterd, zoals de nog betere doorkijk van overhead, de ergonomisch geplaatste hendels, stoel met armleuning, het eenvoudige wisselen van de batterij via de achterkant. Uit de vijf jaar ervaring concludeert Lima Intern Transport dat de onderhoudskosten per draaiuur zelfs lager zijn dan een reachtruck of elektrische heftruck.

De Aisle-Master is geschikt voor het werken in gangpaden vanaf 1.800 millimeter breed, waar reachtrucks een minimale gangpadbreedte van 2.600 tot 2.800 millimeter nodig hebben en heftrucks minimaal 3.500 millimeter gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven