Ga naar hoofdinhoud

Aanhangwagen laadt en lost beladen pallet


De palletaanhangwagen fungeert als een kleine heftruck achter een (bedrijfs) auto. Hiermee kan een pallet met goederen overal worden opgenomen, getransporteerd en neergezet.

De gebruiker van de palletaanhangwagen heeft geen heftruck of kraan meer nodig bij het laden of lossen. Deze aanhangwagen doet het allemaal zelf. De aanhangwagen is geschikt om alle formaten palletten van kort- en langlopende tot CP-formaten te vervoeren.  Doordat achterklep verticaal kan worden weggezet is het mogelijk om de lading overal neer te zetten, zelfs dicht tegen een muur. Naast het incidentele vervoer van pallets met goederen zijn er tal van andere mogelijkheden waarvoor de palletaanhangwagen kan worden gebruikt. Zo kunnen er o.a. ook bigbags, gitterboxen, (vloeistof)containers en mobiele toiletten mee worden vervoerd, zoals gedemonstreerd in het onderstaande videofilmpje:

Metaal Centrum Dunning ontwikkelde en produceert de palletaanhangwagen zelf in Groningen. Dochteronderneming Palletaanhangwagen.nl vermarkt ze. De laadcapaciteiten lopen van 500 kg tot 1.400 kg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven