Teamwork
Neopost won de Logistica Award in 2015.

Gezocht: baanbrekende toepassingen die supply chains voorgoed veranderen. De inzendtermijn voor de Logistica Award is nog tot 1 juni geopend.

Op 28 november krijgt de meest innovatieve toepassing op het gebied van material handling, (intra)logistiek of supply chain technologie de Logistica Award 2017. “Alleen de toepassingen die echt baanbrekend zijn komen in aanmerking”, aldus organisator Stichting Logistica. “Bedrijven zijn volop in beweging om te zorgen voor steeds betere prestaties op het gebied van inkoop, voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederenstromen. Logistiek is een cruciale schakel om blijvend succesvol te zijn. Een potentiële winnaar moet hier een concrete en zeer aanzienlijke bijdrage aan kunnen leveren.”

Download hier de brochure en het infschrijfformulier.

Over de prijs

De Logistica Award is een  prijs (vak- en publieksprijs) voor de meest innovatieve oplossing in de interne logistiek, die tijdens Logistica wordt uitgereikt. De inzendingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld aan de hand van een aantal beoordelingscriteria: toepassingswaarde, mate van innovatie, economisch belang, kosteneffectiviteit en creativiteit. Het idee achter de inzending dient een Nederlandse inbreng te hebben. Na bekendmaking van de nominaties kan het publiek stemmen en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs. De winnaar van de vakprijs wordt bepaald door de jury.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven