Teamwork
Mark Wilkinson

XPO Logistics kondigt drie benoemingen aan voor de Supply Chain-verkooporganisatie van het bedrijf in Europa.

Mark Wilkinson wordt verantwoordelijk voor de verkoopprestaties van XPO in Europa en voor innovatie in de sectorgeoriënteerde diensten aan klanten. Vóór XPO was Wilkinson actief bij Exel Logistics (nu DHL Supply Chain).
Pascal Born gaat voor XPO de lokale verkooporganisaties ondersteunen bij de uitbreiding van de klantenbasis in de industrie en de automobielsector. Daarvoor was Born 25 jaar actief bij Caterpillar Inc. In zijn laatste functie was hij Hoofd Marktontwikkeling bij Caterpillar Logistics, nu Neovia Logistics.

E-commerce

Max Alexander is de nieuwe business development directeur Mode en e-commerce. Alexander neemt een omvangrijke expertise in mode en e-commerce mee naar XPO, na bijna 30 jaar werk in de supply-chain sector. Bij XPO gaat hij de lokale verkooporganisaties ondersteunen bij de uitbreiding van de klantenbasis voor mode en e-commerce, met een nadruk op de textiel-, kleding- en fabricagebranche. Voorheen was Alexander onder meer werkzaam bij Unipart Group, Ceva Logistics en Wincanton PLC (e-commerce).

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven