Ga naar hoofdinhoud

Soditra Logistic breidt magazijn uit om activiteiten L’Oréal te centraliseren


Soditra Logistic breidt zijn bestaande magazijn in Nijvel uit. De extra meters moeten ruimte bieden om alle activiteiten voor L’Oréal te centraliseren.

De logistieke dienstverlener vergroot zijn warehouse in het Belgische Nijvel. De uitbreiding omvat de bouw van een nieuw zone-naar-zone picking systeem door Savoye, met complete gravity flow rekken, een dozensluitmachine, weegmachines, transportbanden en een Warehouse Control System (WCS) voor het beheer. Bovendien zal Savoye een verbinding tot stand brengen tussen de twee zones met de integratie van een extra transportlijn voor afval en overtollig karton.

Distributiecentrum Nijvel

De centralisatie markeert het begin van een interne reorganisatie, waarbij het werk voor andere klanten wordt verplaatst naar Mollem, terwijl de logistieke activiteiten voor L’Oréal worden geconsolideerd onder één dak in Nijvel. De vestiging in Nijvel zal worden uitgebreid van 16.000 vierkante meter naar 30.000 vierkante meter.

Verhuizing

Soditra Logistic, gevestigd in Mollem (Asse), net ten noorden van Brussel, fungeert al enkele jaren als externe logistieke dienstverlener (3PL) voor L’Oréal. Voorheen beheerde L’Oréal een deel van haar logistieke activiteiten vanuit een vestiging in Nederland. Op zoek naar meer flexibiliteit, reactiviteit en synergie, heeft L’Oréal besloten om alle activiteiten voor de Benelux uit te besteden aan hun vertrouwde partner, Soditra Logistic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven