Panasonic en ProGlove komen met stand-alone scanoplossing • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Panasonic en ProGlove komen met stand-alone scanoplossing


Panasonic gaat samenwerken met ProGlove, leider in ergonomische wearable-technologie voor de industrie. De combinatie van Panasonic Toughbook en ProGlove vormen een stand-alone scanoplossing voor bijvoorbeeld het werk van logistiek medewerkers in het magazijn.

Minder fouten

ProGlove MARK is de eerste slimme scanner voor de industrie die focust op de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid van de gebruiker. De lichte, robuuste draadloze barcodescanner kan de scantijd tot 50% verminderen en fouten met 33% reduceren. De oplossing vervangt meestal wired of draadloze handheld- en ringscanners en zorgt dat operators hun handen vrij hebben voor andere taken. De toepassing is geschikt voor statische, semi-statische en dynamische werkstations in de productie en logistiek, zoals assemblage, goederenbehandeling, kwaliteitscontrole, goederenreceptie en -verzending, picking en materiaaltransport.

Headset met tablet

De ProGlove MARK 2 serie past naadloos in Panasonic’s flexibele voice picking-oplossing, die het gebruik van een bluetooth headset combineert met zijn robuuste Toughbook N1 handheld device of Toughbook A3 tablet, een ingebouwde barcodescanner of de ProGlove MARK 2, een holster of schouderriem en een Toughbook Omnia custom voice applicatie.

“In de supply chain-omgeving, waar elke seconde telt, is ProGlove de ideale partner voor Panasonic Toughbook”, aldus Jon Tucker, General Manager Solutions en Engineering voor Panasonic Toughbook Europa. “Samen kunnen we oplossingen bieden die elke scantaak in seconden kan afhandelen en een snel rendement op de investering oplevert.”

Manuel Bönisch, VP Strategic Initiatives bij ProGlove, voegt hieraan toe: “Met Panasonic hebben we de perfecte partner gevonden om samen met ons robuuste, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren aan de industrie, waardoor we bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving.”

Startup ProGlove viel eerder al eens in de prijzen met zijn oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven