Orderpicking

Het scannen van producten in een magazijn gebeurt normaal gesproken met een mobiel apparaat, zoals een polsscanner. Dat kan nu echter ook met een databril die wordt aangestuurd via spraakinvoer. De applicatie die hiervoor nodig is, is ontwikkeld door CIM Logistics, een bedrijf uit Beieren dat warehousemanagementsystemen levert.

De door CIM Logistics ontworpen applicatie PROLAG Go kan worden geïnstalleerd op een zogeheten databril. Omdat die bril in contact staat met het WMS-systeem, krijgt de magazijnmedewerker alle voor de order relevante informatie te zien. Nieuw is dat deze databril wordt aangestuurd via spraakinvoer.  

Polsscanner is niet meer nodig

Een polsscanner is dan niet meer nodig. Dat zorgt ervoor dat de magazijnmedewerker zijn handen vrij heeft voor het orderpicken. Hiernaast kan de medewerker via de bril de magazijnomgeving waarnemen en krijgt hij meteen feedback als er een pickfout is gemaakt.

Op de bril kunnen ook afbeeldingen van het te picken artikel worden vertoond, waardoor de medewerker minder snel fouten maakt.

CIM Logistics

CIM Logistics levert al meer dan 34 jaar warehousemanagementsystemen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Fürstenfeldbruck bij München. CIM Logistics heeft verder vestigingen in Münster, Bad Säckingen, Mönchengladbach en Den Haag.

Samenwerken met Warehouse Totaal?

Warehouse Totaal is hét vakblad voor de interne logistiek. De redactie biedt volop mogelijkheden om samen te werken, zowel online als in print. In de rubriek ‘Best Practice’ staat een techniek of werkmethode centraal, terwijl nieuwe en innovatieve producten een plekje krijgen in ‘Product Spotlight’. Het is ook mogelijk om zelf een blog aan te leveren voor onze rubriek ‘Expertblogs’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar d.hurkmans@eisma.nl  


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven