Nieuwe lithium-ion ready meerij pallettrucks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe lithium-ion ready meerij pallettrucks


Met de Hyster P2.0-3.0S heeft de Amerikaanse heftruckleverancier een nieuwe serie meerij pallettrucks aan het assortiment toegevoegd. De multifunctionele trucks beschikken over een reeks uitgebreide innovaties, zijn volledig lithium-ion-ready en bieden maximale bescherming voor de bestuurder.

“De nieuwe pallettrucks beschikken over een hefcapaciteit tot 3 ton en zijn geschikt voor de meest zware omstandigheden”, zegt Monica Radavelli van Hyster Europe. “Of het nu gaat om cross-docken, het laden en lossen van trailers of het verzamelen van orders, de nieuwe Hyster platform pallettrucks klaren de klus.”

Innovaties

De nieuwe serie vervangt de huidige succesvolle P2.0S-2.5S range. In vergelijking met zijn voorganger beschikt de truck over een volledig nieuw ontwerp. Zo zijn verbeteringen aangebracht bij het vorkontwerp, de bediening van de disselkop en op het gebied van ergonomie. Verschillende rij modi maken het mogelijk om de snelheid aan te passen aan de werkomstandigheden en de vaardigheden van de bestuurder.

Lithium-ion ready

De meerij pallettruck is ‘lithium-ion-ready’. Deze techniek zorgt ervoor dat de truck de lithium-ion of loodzuurbatterij herkent. Hierdoor hoeven geen parameters worden gewijzigd en is de machine gebruiksklaar als bijvoorbeeld wordt overgestapt op lithium-ion batterijen.

Ergonomie en bescherming

Drie verschillende uitvoeringen zijn ontworpen voor optimale bescherming en comfort van de bestuurder. Er is keuze uit een model met zijarmen, zijbescherming of achter bescherming. De rubberen vloermat heeft uitstekende grip voor de voeten van de bestuurder. Optioneel kan de truck worden uitgerust met een in hoogte verstelbare disselarm, zodat de stuurarm wordt aangepast aan de lengte van de bestuurder.

Aanpasbaar aan de bedrijfsomgeving

“In veel operaties is de ruimte schaars”. “Hier zijn de modellen met een inklapbaar platform de beste keuze”, legt Monica uit. “Andere toepassingen willen wellicht de productiviteit optimaliseren door de  truck te voorzien van langere vorken, waardoor meerdere pallets per rit worden vervoerd”. Met een uitgebreid assortiment aan opties is de truck geheel aan te passen aan de bedrijfsomgeving.  

Opties

De truck beschikt over een aantal unieke opties. Zo is een voetsensor beschikbaar die de machine automatisch uitschakelt wanneer de voeten van de bestuurder niet door de sensor wordt gedetecteerd. Andere opties zijn toegang via pincode, een coldstore uitvoering, diverse veiligheidslampen en een uitgebreide keuze aan verschillende vorkafmetingen.

Lage gebruikskosten

De nieuwe serie platform pallettrucks is geproduceerd van hoogwaardig materiaal. De robuuste componenten en de betrouwbare elektrische aandrijving, zorgen voor langdurige inzet van de machine. Verder is de truck eenvoudig te onderhouden, wat zorgt voor lage gebruikskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven