Orderpicking

Verhoek Europe heeft zestien nieuwe Terberg Kinglifters in gebruik genomen. De logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van lengtegoederen, zet de multifunctionele meeneemheftrucks in voor het laden en lossen van bouwmateriaal, tapijt en kunstgras.

“Wij vervoeren alles wat vanwege een afwijkend formaat niet makkelijk te vervoeren is”, zegt Gijs Verhoek van de afdeling fleetmanagement. “Denk aan overheaddeuren voor bedrijfshallen. We beschikken over geavanceerd laad- en losequipment om goederen met afwijkende afmetingen en kwetsbare goederen probleemloos te kunnen laden en lossen.” 

4-wegbesturing

De zestien nieuwe Terberg Kinglifters zijn deels vervanging en deels uitbreiding van de vloot. Verhoek: “We hebben gekozen voor de Kinglifter MC met 3-wielaandrijving, 2500 kg hefvermogen en een hefhoogte tot 4,05 meter. Het MC-model is compact en toch veelzijdig, geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze Terberg Kinglifters zijn modellen met 4-wegbesturing. Met een druk op de knop kunnen de voorwielen 90 graden draaien. Daardoor kunnen we met deze meeneemheftrucks niet alleen voor- en achteruit rijden, maar ook zijwaarts in beide richtingen. Dat zorgt voor optimale wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid en het maakt de meeneemheftrucks multi-inzetbaar.”

Van overheaddeuren tot kunstgras

Verhoek: “Zo kunnen we bijvoorbeeld lange producten door smalle doorgangen vervoeren. We zetten de Terberg Kinglifters namelijk op allerlei plekken in. Van het laden en lossen van overheaddeuren tot de levering van kunstgras op sportvelden. Daarnaast hebben acht meeneemheftrucks een snelwisselsysteem voor een tapijtdoorn waarmee we eenvoudig tapijtrollen kunnen oppakken en lossen.” 

Volledig selfsupporting

Verhoek Europe heeft reeds positieve ervaringen met Terberg Kinglifters. “Met de keuze voor Terberg Kinglifters zijn we verzekerd van een kwalitatief goed product waarmee we op locatie volledig selfsupporting zijn”, vertelt Verhoek. “Onze chauffeurs kunnen op vrijwel elke denkbare plek snel en efficiënt laden en lossen. Dat maakt ons flexibel en is onderdeel van de service die we onze klanten willen bieden.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven