Zuid-Holland stelt geld beschikbaar voor innovaties • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zuid-Holland stelt geld beschikbaar voor innovaties


Organisaties die zich bezighouden met vervoer, groothandel, logistiek en transportdienstverlening en hun internationale concurrentiepositie willen verbeteren, kunnen een aanvraag indienen in het kader van de Subsidieregeling Clusterprojecten bij de provincie Zuid-Holland.

De provincie stelt dat een impuls door innovatie niet alleen van belang voor bedrijven is maar ook afstraalt op heel Zuid-Holland. Daarom stelt de provincie geld beschikbaar voor bedrijven die zich binnen een samenwerkingsverband richten op experimentele ontwikkeling en industrieel onderzoek. Per 1 september 2008 is in totaal 13,5 miljoen euro beschikbaar.

Grensverleggend
De Subsidieregeling Clusterprojecten geldt voor bedrijven en onderzoeksinstellingen die werkzaam zijn in of voor het zogeheten ‘cluster Transport & Logistiek’. De subsidieregeling richt zich op innovaties die grensverleggend zijn voor het cluster en waarvan zoveel mogelijk bedrijven in het cluster kunnen profiteren. Innovatieve projecten in dit cluster zijn bijvoorbeeld: ontwikkeling van een kleine transportauto met grote laadcapaciteit voor binnensteden, een schonere motor voor de binnenvaart en een lichtgewicht binnenvaartschip.

Bedrijven die vanaf 1 september in aanmerking willen komen voor subsidie, kunnen zich alvast voorbereiden. Meer informatie over de voorbereiding, subsidievoorwaarden, de aanvraagprocedure en de hoogte van het bedrag is te vinden op www.kansenvoorinnovatie.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven