Ga naar hoofdinhoud

Ziekenfondsen kiezen Agresso Business World


De Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen (MLOZ) heeft na een uitgebreide selectieprocedure Agresso Business World (ABW) van Unit 4 Agresso gekozen als EPR-systeem.
ABW werd gekozen uit een uiteindelijke shortlist van vijf verschillende ERP-software aanbieders. De ABW-oplossing is dé ERP-referentie voor bedrijven die actief zijn in dynamische sectoren. MLOZ, dat zeven onafhankelijke ziekenfondsen overkoepelt, kiest hiermee voor een compleet modulair bedrijfssysteem waarmee informatie op een veilige manier kan worden uitgewisseld tussen verschillende automatiseringssystemen.
 
XXL
De Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen werkte tot op heden met een boekhoudkundig systeem dat functioneerde op een AS400-platform. In 2007 werd besloten dat het tijd was dit systeem te vervangen door een moderne toepassing die ruimere integratiemogelijkheden biedt op het vlak van financiële administratie. Dit om de ambitieuze groeiplannen mogelijk te maken en te kunnen blijven inhaken op de voortdurend veranderende wet- en regelgeving in combinatie met veranderende marktomstandigheden. Het project heeft intern de benaming XXL gekregen, wat verwijst naar de ‘extra large’ impact die de vernieuwingen zullen hebben op de gehele organisatie.
 
Hanteerbaar
Agresso Business World behaalde zeer goede resultaten in de eerste tests en slaagde erin om tijdens de demonstraties een oplossing te bieden voor alle voorgelegde problemen en noden. MLOZ was daarnaast onder de indruk door de eenvoudige programmering, die ook gemakkelijk hanteerbaar is voor niet-informatici. Het project is van start gegaan op 8 april 2008. De bedoeling is om voor het einde van dit jaar de eerste legale entiteiten van de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen te integreren in Agresso Business World.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven