ZHE en Ooms Heftruckopleidingen helpen elkaar • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

ZHE en Ooms Heftruckopleidingen helpen elkaar


Hoe twee bedrijven elkaar kunnen helpen en versterken, bewezen Hyundai-importeur ZHE in Heijningen en Ooms Heftruckopleidingen in Bergen op Zoom onlangs. Eigenaar Chris Ooms van het opleidingencentrum had twee nieuwe heftrucks nodig voor zijn praktijkopleiding en was daartoe al in vergevorderde onderhandeling met een heftruckimporteur. Toen Pieter Jan Pasman van ZHE, een streekgenoot van Ooms, dit hoorde, besloot hij tot even creatieve als drastische maatregelen. Hij bood Chris Ooms twee splinternieuwe Hyundai trucks aan van het type 18BT-7AC en vroeg daarvoor een vriendenprijs waar de andere aanbieder niet tegenop kon.

In ruil voor deze deal vroeg hij Chris Ooms om geïnteresseerde klanten de mogelijkheid te bieden om in het opleidingencentrum in Bergen op Zoom te kunnen proefrijden op de splinternieuwe Hyundai’s. Uiteraard was Chris Ooms hiertoe weer graag bereid. Vanzelfsprekend leidt de samenwerking, die overigens al langer bestaat tussen de twee bedrijven, er ook toe dat ZHE en Ooms elkaar in voorkomende gevallen aanbevelen bij klanten. En dat is dan weer een mooie bijkomstigheid.

Logistieke opleidingen
Ooms Heftruckopleidingen in Bergen op Zoom bestaat sinds 1998. Het is een opleidingsinstituut dat zich met name bezighoudt met het geven van logistieke opleidingen. Zo kunnen cursisten er terecht voor het Vakdiploma heftruckchauffeur (met CCV-certificering), Veilig werken met een heftruck (evt. met GORW-certificering), Veilig werken met een reachtruck, Veilig werken met een hoogwerker, Basisveiligheid VCA, Motorlaadschopbestuurder (shovel), Veilig werken met een schranklader (Bobcat), Veilig hijsen, Veilig werken met een verreiker, Werken aan lage druk plenzen en Werken als buitenwacht (mangatwacht).

Locaties
De meeste opleidingen kunnen ook gedertificeerd worden volgens de eindtermen Gids Opleidingen Risicovol Werk (SSVV). In Bergen op Zoom beschikt Ooms over een ruime loods. Daarnaast zijn er in Zwanenburg (bij Schiphol), Terneuzen en Nistelrode locaties waar cursisten kunnen worden opgeleid. Uiteraard doet Ooms ook opleidingen op lacatie. Sommige cursussen kunnen ook in de Engelse en Poolse taal worden gegeven.

ZHE
ZHE Trading BV, gevestigd in Heijningen, bestaat sinds 1997. ZHE Trading BV is een afsplitsing van het moederconcern ZHE Heijningen BV, gericht op de landbouwsector. ZHE wordt dagelijks bestuurd de heren Pasman senior en junior.
het bedrijf is importeur van Hyundai vorkheftrucks, maar doet ook de import van BCS tractoren, New Holland tractoren, New Holland oogstmachines en Celli aanbouwwerktuigen. ZHE opereert door geheel Nederland.

Ooms-ZHE 2  Ooms-ZHE 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven