Ga naar hoofdinhoud

Zetes verzorgt voice picking voor C1000


Zetes B.V. heeft een opdracht verworven van Schuitema (C1000), Nederlands grootste keten van supermarktondernemers. De opdracht betreft de totale uitrol van spraakgestuurd orderverzamelen (voice picking).

Het complete project zal eind september 2007 gereed zijn. Dan zullen dagelijks ruim duizend magazijnmedewerkers van Schuitema, verdeeld over vijf distributiecentra, worden aangestuurd door Medea, de logistieke software van Zetes B.V.

Uitgebreide evaluatie
De beslissing van Schuitema om de volledige opdracht toe te kennen aan Zetes volgt op een uitgebreide evaluatie van diverse leveranciers in verschillende Nederlandse distributiecentra. Zetes B.V. zal voice picking implementeren in de Schuitema-distributiecentra in Elst, Breda, Gieten, Raalte en Woerden. Het computersysteem instrueert de medewerker via een hoofdtelefoon die vervolgens zijn/haar uitgevoerde acties bevestigt door mondelinge terugkoppeling via een microfoon die aan de hoofdtelefoon is verbonden. Deze manier van orderverzamelen leidt tot substantieel minder fouten, is efficiënter en levert ergonomische voordelen. Inmiddels heeft Zetes een twintigtal spraakgestuurde implementaties verzorgd binnen Nederland, vooral in logistieke toepassingen. Het bedrijf verwacht dat dergelijke toepassingen op termijn ook in andere sectoren toegepast gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven