Ga naar hoofdinhoud

Zetes neemt Interscan Systems S.A. Frankrijk over


Zetes neemt Interscan over voor 4,1 miljoen euro en zal lokale service en internationale diensten aan Franse grootdistributiebedrijven, de productie- en transportmarkt en op logistiek gebied gaan aanbieden

Complementair
Met deze overname, die past in de Europese groeistrategie van Zetes, krijgt Zetes meer voet aan grond in Frankrijk. Interscan kan bogen op een sterke 20-jarige reputatie op het gebied van de integratie van automatische identificatiesystemen. In 2006 bedroegen de inkomsten van het bedrijf 14 miljoen euro, ongeveer twee keer de omzet van Zetes in Frankrijk in 2006. Zetes en Interscan zijn complementair, niet alleen wat hun oplossingenaanbod betreft maar ook vanuit geografisch oogpunt. Daar waar Zetes vooral internationale Franse bedrijven bedient vanuit zijn hoofdkantoor in Parijs, biedt Interscan nabijheid aan grote en middelgrote Franse bedrijven via zijn regionale kantoren in Straatsburg, Lens, Nantes en Lyon.

Lokale service
Er wordt een integratieteam opgericht en vanaf 1 januari 2008 zullen Interscan en Zetes functioneren als één geheel. In de toekomstige organisatie zullen meer dan 80 specialisten in verkoop, professionele diensten, klantenondersteuning en onderhoud werkzaam zijn. ‘Gezien de sterke groei van onze bestaande Franse activiteiten, zagen we ons genoodzaakt de organisatie te versterken. De overname van Interscan, dat een uitstekende reputatie heeft in Frankrijk, was een prima gelegenheid om aan die behoefte te voldoen. Zo kunnen we lokale service bieden aan onze groeiende klantenbasis’, aldus Alain Wirtz van Zetes Industries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven