Ga naar hoofdinhoud

Zetes levert draadloos netwerk Morrisons


Zetes heeft de opdracht gekregen voor levering van een draadloze IT infrastructuur oplossing voor vijf productievestigingen van Morrisons, de vierde grootste supermarktketen van het Verenigd Koninkrijk.
Het project omvat – naast het ontwerp, de implementatie en de support van de draadloze infrastructuur – de levering en ondersteuning van alle mobiele apparatuur, zoals geavanceerde handheld terminals met op maat gemaakte toetsenborden, extended range scanners en label printers. Daarnaast levert Zetes 132 datacommunicatieterminals voor in de vrachtwagens. De totale investeringswaarde bedraagt meer dan 1,7 miljoen euro.

Het project is een belangrijk onderdeel van Morrisons’ continue investeringen ter verbetering van de IT capaciteiten in de totale organisatie. Het draadloze netwerk zal de nauwkeurigheid en automatisering van de huidige, hoofdzakelijk op papier gebaseerde, processen en IT systemen verhogen en daarmee de weg vrijmaken voor operationele verbeteringen in de toekomst.

Zoals in januari 2009 is aangekondigd, heeft Morrisons al € 6,8 miljoen geïnvesteerd in een project met Zetes ter introductie van spraakgestuurd orderpicken in alle warehouses. Dit project wordt momenteel geïmplementeerd.
De volledige implementatie van het nieuwe project gebeurt tussen februari en september 2010. Na het live gaan zal het de productiecentra toegang geven tot realtime informatie in het Oracle eBiz ERP-systeem van Morrisons, dat in 2010 wordt geïntroduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven