Zetes groeit door in voice • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zetes groeit door in voice


Zetes, specialist in automatische identificatie van goederen en personen, heeft opnieuw een uitstekend jaar achter de rug. Met name op het terrein van spraakoplossingen is 2007 een zeer voorspoedig jaar geweest.

Op de EMEA-markt (Europa, Midden-Oosten en Afrika) haalde de 3iV Solution van Zetes een marktaandeel van meer dan 50 procent. Zo’n 7.500 units en meer dan 10.000 gebruikers werden in het afgelopen kalenderjaar toegevoegd aan de installed base van de 3iV Solution.

Lokale vestigingen

De reden voor het succes van Zetes ligt volgens het bedrijf zelf vooral bij de consistentie in het aanbod, de projectaanpak en best practices, waarvan de klanten zichtbaar profiteren. Zetes realiseert projecten naar eigen zeggen met diepgaande kennis van de lokale cultuur en de plaatselijke gebruiken. Dit kan het bedrijf doen omdat het met lokale vestigingen op alle belangrijke Europese markten aanwezig is. Onder de internationale klanten die gebruik maken van de oplossingen en diensten van Zetes zijn onder meer Auchan, AS Watson, Burberry, C&A, Coca-Cola, Carrefour, Carlsberg, Dia, Kuehne & Nagel en TDG.

Nummer één
CEO Alain Wirtz van Zetes zegt: “We hebben ons bewezen als de nummer één  system integrator van Identification- en Mobility-oplossingen in Europa. Het succes van oplossingen zoals de Zetes 3iV Solution bewijst dat onze pan-Europese aanpak werkt. Steeds meer klanten waarderen de mix van een lokale aanwezigheid met een centrale aanpak die alle knowhow en expertise samenbundelt. Onze continue ontwikkeling en internationale ervaring zorgen voor een solide basis die onze toekomstige activiteiten op veel verschillende vlakken zal ondersteunen.”

Nieuwe en traditionele technologieën

Zetes Industries is een bekende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als meer traditionele technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie). Het bedrijf ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die kunnen bijdragen tot een verbeterde werking van het arbeidsprocen bij vele klanten in tal van marktsegmenten, zoals productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft ruim 700 (fulltime) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2006 bedroeg 137,5 miljoen euro.

Op 19 maart 2008 presenteert Zetes zijn omzetcijfers en de geconsolideerde resultaten van de hele groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven