Ga naar hoofdinhoud

Zetes en Schmidt gaan samenwerking aan


Vandaag maakten Zetes Industries NV en Schmidt & Co (Hong Kong) bekend dat ze overeengekomen zijn een samenwerkingsverband aan te gaan om zo gezamenlijk diensten en oplossingen aan hun klanten in Europa en Azië aan te bieden.

Met deze samenwerking ontstaat één contactpunt in Europa en Azië voor oplossingen op het gebied van goederen- en personenidentificatie dat ongeëvenaard is in de huidige markt, stellen Zetes en Schmidt. Door de bundeling ontstaat een one-stop-shop voor identificatie- en  mobility-oplossingen die dekking biedt voor heel Europa en Azië. De samenwerking resulteert in eenvoudige  roll out van Aziatische of Europese projecten in de gehele supply chain, van productie tot retail en after sales services.

Mondiaal
Nu de markt steeds mondialer wordt en supply chains zich vaker over verschillende continenten uitstrekken, worden bedrijven vaak geconfronteerd met de uitdaging oplossingen te implementeren in een ander deel van de wereld. Hoewel iedereen in de zakenwereld deze globalisering aanvaardt, geven de meesten de voorkeur aan contactpersonen die direct bereikbaar zijn, met wie ze in hun eigen taal kunnen communiceren en die vertrouwd zijn met de plaatselijke cultuur. Zetes en Schmidt spelen hier met hun samenwerking op in: samen hebben ze 36 regionale  dochterondernemingen die onafhankelijk werken en extra ondersteuning krijgen van gecentraliseerde en internationale competence centers. Zetes heeft een directe aanwezigheid in 12 Europese markten en telt 19 regionale kantoren. Schmidt van zijn kant ondersteunt vanuit het hoofdkantoor in Hong Kong 17 regionale kantoren in Azië, waarvan er 8 gevestigd zijn in de grootste provincies van China.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven