Zebra neemt Multispectral Solutions over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zebra neemt Multispectral Solutions over


Zebra Technologies heeft Multispectral Solutions (MSSI) overgenomen. MSSI levert wereldwijd ultra wideband (UWB) real-time locating systemen en andere op UWB-gebaseerde draadloze technologie. MSSI wordt onderdeel van de Zebra Enterprise Solutions business unit.

MSSI-producten, waaronder het Sapphire DART real-time locatingsysteem, worden gebruikt binnen productie-, distributie-, retail- en overheidsomgevingen. De systemen worden ingezet om personeel in omgevingen met een hoog risico, zoals in raffinaderijen, te lokaliseren. Andere belangrijke MSSI-applicaties betreffen het traceren van high-value IT-middelen in grootschalige datacenters en het inventariseren van voorraden, materialen en onderdelen binnen complexe productieomgevingen.

Tevreden partijen
 “MSSI’s producten en technologie zijn een goede aanvulling op Zebra’s RFID productaanbod”, aldus Mikel van Urk, regional sales manager van Zebra in de Benelux. “UWB-technologie van MSSI heeft een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie en is hierdoor zeer aantrekkelijk voor gebruik binnen industriële omgevingen. De overname stelt ons in staat onze klanten meer oplossingen aan te bieden om zaken te kunnen identificeren, traceren en managen.”
Ook MSSI is ingenomen met de overname. “Als onderdeel van Zebra Technologies zijn we in staat de ontwikkeling en het inzetten van onze UWB-gebaseerde oplossing te versnellen”, aldus een woordvoerder. “Zebra’s financiële sterkte, wereldwijd bereik en grondige kennis binnen diverse industrieën maken het voor ons de ideale organisatie om samen verder te kunnen groeien.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven