Ga naar hoofdinhoud

Zebra en Tensing samen sterker


Zebra, leverancier van on-demand printoplossingen, is een samenwerking overeen gekomen met ICT-specialist Tensing. Omdat Tensing gespecialiseerd is in ICT-oplossingen voor geo-informatica en mobiliteit, kan het samen met Zebra de klanten nu een koppeling laten maken met geavanceerde printoplossingen ter ondersteuning van hun mobiele bedrijfsprocessen. Door de koppeling is het mogelijk om de gewenste informatie direct af te drukken in het veld. Tensing is actief in de sectoren Field Service, Transport & Logistiek, Utility, Orde & Veiligheid en Overheid. Het constateert een groeiende vraag naar mobiele printoplossingen en kan aan die vraag nu beantwoorden met de printers van Zebra.

Tensing logo

Intensieve testen
“Na intensieve testen hebben wij bewust gekozen voor dit A-merk”, zegt Jeroen van Gein, Marketing Manager van Tensing. “Zebra beschikt over een uitgebreid productportfolio met de juiste internationale ondersteuning. Ook het feit dat Zebra nauw samenwerkt met Motorola is voor ons belangrijk. Motorola is namelijk al jaren een goede partner van ons.”

Bon ontvangen
Martin Karssen, Business Development Manager Benelux bij Zebra Technologies vult aan: “Steeds meer bedrijven willen graag een bon ontvangen van een geleverde dienst of product”, aldus. “De keuze van Tensing om zich aan te sluiten bij het PartnersFirst-programma is een erkenning van de kwaliteit van onze producten en de toegevoegde waarde van ons netwerk. Ons partnernetwerk ontwikkelt zich zeer goed en vooral het aantal technologiepartners in de Benelux neemt sterk toe. Voor hen is het uiteraard essentieel dat onze printers perfect aansluiten op hun oplossingen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven