Zebra Award voor Dalosy en Eutronix • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zebra Award voor Dalosy en Eutronix


Zebra Technologies heeft tijdens zijn jaarlijkse partner-event, in Boedapest awards uitgereikt aan Dalosy Projecten en Eutronix voor hun uitstekende prestaties in 2007. Dalosy ontving de Zebra Outstanding Performance Award voor de oplossingsgerichtheid van de onderneming en de goede samenwerking met Zebra op het gebied van on-demand printoplossingen.

Eutronix, dedicated Auto-ID distributeur in de Benelux, viel in de prijzen in de categorie distributie. Zowel Dalosy als Eutronix hebben zich in 2007 volgens Zebra positief weten te onderscheiden van overige partners binnen de EMEA-regio waar Zebra actief is.

Scansource en Zetes
Ook binnen de pan-Europese regio vielen twee Benelux partners in de prijzen, namelijk Scansource en Zetes. Het is de eerste keer dat er tijdens Vision Council maar liefst vier partners uit de Benelux een award ontvingen.
Dalosy levert totaaloplossingen voor diverse toepassingen, vooral gericht op de mobiele werkplek. Het bedrijf is al geruime tijd partner van Zebra en heeft een groot marktaandeel weten te bemachtigen met de klantgerichtheid en aftersales service. Binnen het PartnersFirst-programma van Zebra heeft Dalosy de hoogst haalbare status, Premier Partner. Het innovatieve karakter en de vasthoudendheid waarmee de onderneming een on-demand printoplossing in de markt zet was doorslaggevend voor het toekennen van de Zebra Outstanding Performance Award aan Dalosy.
 
Blij
Arie van der Stel, Sales Manager bij Dalosy Projecten zegt blij te zijn met de award: “Wij zien deze award als een erkenning voor de resultaten die wij met Zebra-printers hebben behaald. Daarnaast geeft het ons het gevoel dat wij Zebra achter ons hebben staan voor wat betreft de strategie waarmee wij de toekomst in zullen gaan.”
 Naast de EMEA awards werden tijdens Vision Council ook prijzen uitgereikt aan partners die pan-Europees een bijzonder sterke groei hebben gerealiseerd met Zebra producten. Zetes ontving een award voor best presterende partner en binnen de categorie distributie viel Scansource in de prijzen.
 
Bijzonder jaar
“2007 was een bijzonder jaar voor Zebra Benelux, aangezien maar liefst vier award-winnaars met hun hoofdkantoor gevestigd zijn in de Benelux”, zegt Mikel van Urk, regional sales manager Benelux bij Zebra. “Een intensieve en sterke partnerrelatie is de basis voor dit succes. Aan de kant van de partner is deze inspanning zeker geleverd, maar aan de kant van Zebra is er ook een extra inspanning geleverd door de afgelopen jaren te investeren in mensen en lokale activiteiten voor de Benelux. Wij willen deze lijn doorzetten en samen met onze partners ook van 2008 een succesvol jaar maken.”
 
On-demand
Zebra Technologies is leverancier van on-demand printoplossingen voor bedrijven en overheidsorganisaties in meer dan 100 landen wereldwijd. Meer dan 90 procent van de Fortune 500-bedrijven gebruikt Zebra-printers. Diverse applicaties profiteren van de thermal barcode- en smart label-, bon- en kaartprinters van Zebra. Daarnaast levert Zebra Technologies software, connectivity-oplossingen, etiketten en folies. Dalosy, ontwikkelt, levert en onderhoudt “best in class” systemen voor informatie-technische integratie van de portable en mobiele werkplek.  Een eigen software-afdeling draagt zorg voor een naadloze koppeling aan bestaande systemen. Daarnaast levert Dalosy ook vele producten en accessoires, zoals mobiele computers, (barcode) printers en scanners. Sinds 1994 is Dalosy ISO 9001: 2000; VCA gecertificeerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven