Ga naar hoofdinhoud

Yves Fargues CEO van Gefco


De Raad van Bestuur van Gefco heeft Yves Fargues benoemd tot voorzitter en Chief Executive Officer (CEO) met ingang van 2 mei 2007. Hij volgt Louis Defline op.

Defline heeft zijn ontslag ingediend bij de Raad na het bereiken van de maximale leeftijd overeenkomstig de statuten. De Raad van Bestuur heeft Louis Defline bedankt voor de doorslaggevende rol die hij heeft gespeeld in het beheer van het bedrijf sinds 1999. Gedurende die periode is Gefco in omvang verdubbeld en daardoor behoort het nu tot de meest toonaangevende bedrijven in de transport- en logistieksector, zowel in omzet (3,2 miljard euro in 2006) als in winst (operationele marge 4,7% in 2006).

Klantenbestand
Gefco heeft ook internationaal terrein gewonnen door zijn sterke ontwikkeling buiten West-Europa: de helft van de groei is nu afkomstig van de activiteiten in Centraal- en Oost-Europa, Rusland, China en Mercosur. Verder heeft Gefco zijn klantenbestand aanzienlijk vergroot en verbreed door de ontwikkeling van producten en diensten voor autofabrikanten en toeleveranciers.

Sterke troef
Yves Fargues is actief bij Gefco sinds 2001 als hoofd automotive (distributie en voorbereiding van voertuigen). In deze functie heeft hij de laatste jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het bedrijf. Deze ervaring, in combinatie met zijn expertise opgedaan bij verschillende organisaties voor Transport en Logistiek en autofabrikanten, is volgens het bedrijf een sterke troef voor de verdere internationale ontwikkeling van Gefco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven