Ga naar hoofdinhoud

Yucat 100ste partner van Zebra


Yucat mobile business solutions doet als partner in de Benelux mee aan het PartnerFirst-programma van Zebra Technologies. Het aantal partners van Zebra komt hiermee op honderd.

Yucat is specialist in het realiseren van toepassingen voor mobiele werknemers. Deze oplossingen worden ontwikkeld voor smartphones, PDA’s en tablet-PC’s. Als partner kan Yucat een beroep doen op de technische en commerciële ondersteuning van Zebra Technologies. Ook krijgt het bedrijf toegang tot het uitgebreide internationale partnernetwerk. Door de samenwerking kan Yucat haar klanten een nog completere oplossing bieden door Zebra mobile printing en mobile ID-techologie toe te passen.

Zebra logo 
 
Aantrekkelijk
Deelname van Yucat aan het Zebra PartnerFirst-programma betekent een verbreding van het programma met zogenoemde Technology Partners, ofwel partners die verticale oplossingen ontwikkelen die aanvullend zijn op het productportfolio van Zebra. Het PartnerFirst-programma is ruim een jaar geleden geïntroduceerd en maakt onderscheid tussen distributeurs, directe resellers en resellers die kopen via distributie. Daarnaast is het succesvolle partnerprogramma onlangs uitgebreid met de status Technology Partner en Independent Software Vendor. Met name de introductie van de mobiele applicaties heeft er mede voor gezorgd dat het Zebra PartnerFirst-programma ook aantrekkelijk werd voor partners buiten de Auto ID-industrie.
 
“Dit partnerprogramma is voor ons zeer interessant omdat we op deze wijze ons portfolio en expertise kunnen aanvullen met die van Zebra”, zegt Jens Steensma van Yucat. “Onze technologie sluit goed aan bij de producten van Zebra. Het is dan ook een logische stap om gezamenlijk te kijken naar nieuwe mogelijkheden.” 
 
Volgens Norbert Terlouw, channel account manager bij Zebra, is Yucat een goed voorbeeld van een partner die complementair is aan de oplossingen van Zebra. “Het feit dat we hiermee de magische grens van honderd partners hebben bereikt, maakt het voor ons uiteraard extra bijzonder. Het PartnerFirst-programma kent een stormachtige ontwikkeling en wij hopen het komende jaar nog meer Technology Partners te kunnen verwelkomen”, aldus Terlouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven