Yards aan de slag met NotaCollect • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Yards aan de slag met NotaCollect


Infomedics en gerechtsdeurwaarder Yards gaan een samenwerking aan. Het product dat centraal staat in de samenwerking is NotaCollect van Infomedics, dat het administratieve declaratieproces voor patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars beter moet laten verlopen.

Nieuwe dimensie
Michel van Vliet, commercieel manager van Infomedics: “Omdat NotaCollect de volledige verzorging van een nota realiseert, inclusief het deurwaarderstraject, is een partner die op een duidelijke maar vooral ook patiëntvriendelijke manier opereert, essentieel voor het succes en het imago van NotaCollect. De samenwerking met een sterke en professionele partner als Yards Deurwaardersdiensten vormt het bewijs dat er een nieuwe dimensie aan onze dienstverlening is toegevoegd.”

Winst
Volgens Paul Tabor van Yards deurwaardersdiensten heeft het gezamenlijk opereren in de zorgmarkt veel voordelen. “Juist door een goede integratie kan winst behaald worden. Winst in tijd en aandacht, maar ook in financieel opzicht. Hoe eenvoudiger en overzichtelijker het facturatie- en inningsysteem is, hoe meer tijd zorgaanbieders kunnen besteden aan het belang van hun patiënten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven