Ga naar hoofdinhoud

Yale Nederland valt in de prijzen: ‘Een mooie beloning’


Afgelopen dinsdag is het 250e VA-keur richtlijncertificaat uitgereikt. Deze eer viel te beurt aan Yale Nederland uit Tiel. VA-keur directeur Jelle Bartlema en Huib Oostdijk, directeur van de certificerende organisatie HHC/DRS BV, overhandigden het certificaat aan Rene Polman, algemeen directeur van Yale.

Veiligheid hoog in vaandel

Polman: “Wij hebben bij Yale veiligheid hoog in het vaandel staan, zowel voor de veiligheidskeuringen die wij op machines verrichten als ook voor onze eigen interne organisatie. Het behalen van het VA-keur richtlijn certificaat is voor ons een mooie beloning en waardering voor het werk dat wij als bedrijf verrichten om onze interne veiligheid op een hoog niveau te houden”.

Veiligheid is niet easy

Volgens Oostdijk is het zeker iets om trots op te zijn en dit geldt niet alleen voor Yale, maar voor alle erkende VA-keurbedrijven die dagelijks hard bezig zijn met veiligheid. “Onze auditors zijn over het algemeen goed te spreken over de manier waarop bedrijven bezig zijn met veiligheid binnen het bedrijf. Het is niet altijd even gemakkelijk en het vraagt echt wel commitment om het goed te doen, maar we merken dat het veiligheidsbewustzijn binnen de bedrijven er wel degelijk mee wordt vergroot en dat is een belangrijke winst”.

Trots

Bartlema noemt de 250e VA-keur richtlijncertificaat ‘een mooie mijlpaal’: “Deze VA-keur richtlijn stelt hoge veiligheid- en kwaliteitseisen aan onze keurbedrijven. Maar dat vinden we ook belangrijk vanuit de gedachte: als je bezig bent met veiligheidskeuringen op machines voor derden, dan moet je ook zelf als keurbedrijf je eigen veiligheidsbeleid bijzonder goed voor elkaar hebben. De markt weet dit ook steeds meer te waarderen. Het zegt namelijk echt iets over de kwaliteit van het VA-keur keurbedrijf en daar mogen we met z’n allen zeer trots op zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven