WISA beheert informatiestromen met Lawson • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

WISA beheert informatiestromen met Lawson


WISA, bekend als ontwikkelaar en producent van sanitair, heeft het M3 ERP-systeem van Lawson in huis gehaald. Met dit systeem krijgt de sanitairspecialist meer grip op het productieproces en wordt de beschikbaarheid van bedrijfsinformatie voor zowel personeel als klanten verbeterd. WISA zocht naar een nieuw overkoepelend ERP-systeem om de enorme hoeveelheid informatie binnen het bedrijf efficiënt te beheren. Lawson M3 sluit volgens beide partijen goed aan bij de bedrijfsprocessen en informatiestromen van het sanitairbedrijf. Het vervangt het oude Mapics ERP-systeem.

Automatische terugkoppeling
De koppeling van Lawson M3 met informatiesysteem Pinfos zorgt voor automatische terugkoppeling van data uit het productieproces. Hiermee wordt de kwaliteit bewaakt en de onderhoudsmomenten bepaald. Klanten van WISA krijgen via een koppeling met de Electronic Data Interchange (EDI) toegang tot voorraadinformatie en kunnen direct orders plaatsen. Mark Grosfeld, Managing Director bij WISA zegt: “De uitgebreide functionaliteit, lage total cost of ownership en ervaren serviceorganisatie waren voor ons belangrijke redenen om voor Lawson M3 te kiezen.”

Best practices
Jaap van den Akker, Country Manager Benelux bij Lawson voegt er aan toe: “WISA is een dochteronderneming van het Australische GWA international Ltd. GWA heeft al eerder voor Lawson gekozen. De best practices die we in Australië hebben opgedaan, zijn hier goed te gebruiken. Met zowel de technologie als de applicaties hebben de gebruikers van Lawson M3 bij WISA een heel compleet pakket. Door de mogelijke opsplitsing van technologie en applicaties is het gebruik eenvoudig en kan het bedrijf optimaal profiteren van de voordelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven