Wincanton stroomlijnt infrastructuur met Manhattan • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wincanton stroomlijnt infrastructuur met Manhattan


De Engelse logistiek dienstverlener Wincanton standaardiseert zijn Europese logistieke infrastructuur met Manhattan Associates’ supply chain solutions-platform. In dit project wordt Manhattan Associates’ Warehouse Management for Open Systems-oplossing ingezet op locaties in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Nederland, Polen, Slowakije en Tsjechië. De geplande implementaties omvatten de oplossingen Labour Management, Slotting Optimisation en Extended Enterprise Management.
 

Evaluatie 
Wincanton koos voor Manhattan Associates na een uitgebreide evaluatie van 22 aanbieders uit de markt. Het bedrijf voerde de evaluatie uit op de toegevoegde waarde van iedere aanbieder met een specifieke focus op functionaliteit, technische architectuur en de bedrijfsvisie. Wincanton zocht eveneens naar ondersteuning op het gebied van technische back-up en een krachtig implementatieteam. Daarnaast was het bedrijf op zoek naar een aanbieder met een bewezen staat van dienst op de Europese markt.
 
Supply chain-oplosingen
“We zien de wensen van de klanten snel veranderen”, legt Conor Whelan, group IT director bij Wincanton uit, “klanten opereren in steeds meer landen en communiceren in een toenemende hoeveelheid talen, maar tegelijkertijd zoeken ze continuïteit in de wijze waarop ze met ons omgaan. Zoals met de meeste ‘third-party’ logistieke ondernemingen groeien wij zowel organisch als door middel van acquisitie. Deze uitbreidingen zorgen er niet alleen voor dat systemen lastig te beheren zijn. Ze bieden soms ook grote uitdagingen in ons streven om consistente service te bieden aan onze klanten in verschillende regio’s. Manhattan is het enige bedrijf dat over de uitgebreid geïntegreerde en functionele supply chain-oplossingen beschikt die tegemoet komen aan onze behoeften. Manhattan kon eveneens als enige laten zien dat zij over het ondersteunende netwerk beschikken dat onze visie op een gestandaardiseerd pan-Europees supply chain-systeem vertegenwoordigt.”

Historie
Steve Smith, senior vice president EMEA bij Manhattan Associates, stelt: “We zijn verheugd dat Wincanton Manhattan Associates geselecteerd heeft voor dit strategische initiatief. Kijkend naar de historie van Wincanton, vinden wij het plan om het systeem te standaardiseren een logische stap. Hiermee kan Wincanton niet alleen zijn dienstenmodel kopiëren naar andere markten, maar kunnen ook voorheen onbereikbare operationele voordelen behaald worden. Daarnaast bevordert het een vrijere verschuiving van personeel tussen landen zonder dat zij getraind hoeven te worden op meerdere en diverse systemen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven