Wim Bosman gaat voor gezonde medewerkers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wim Bosman gaat voor gezonde medewerkers


Een onderneming is zo gezond als de mensen die er werken. Met deze gedachte zet Wim Bosman zich in voor de gezondheid van zijn medewerkers door ze de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan een ‘health check’.

Op vrijdag 30 maart 2007 zal Wim Bosman persoonlijk het startsein geven door als eerste alle testen te ondergaan. Deze leefstijl- en werkgerelateerde testen worden uitgevoerd door Active Living op Papendal. Vanaf 30 maart staat hun testbus een maand lang op het bedrijventerrein in ’s-Heerenberg. Het doel van gezondheidsmanagement binnen de Wim Bosman Groep is om medewerkers gedurende hun dienstverband fysiek, mentaal en professioneel fit te houden.
Door de HR-afdeling van Wim Bosman is beleid geformuleerd over gezondheidsmanagement. Eén onderdeel hiervan is het leefstijlbeleid. De leefstijl van medewerkers heeft namelijk veel effect op hun fysieke én mentale gezondheid. En het welbevinden van medewerkers heeft een grote invloed op het functioneren van de organisatie.
Met het aanbieden van de health checks wil Wim Bosman medewerkers stimuleren een gezonde en actieve leefstijl aan te nemen. Daarnaast wil Wim Bosman medewerkers met gezondheidsrisico’s begeleiden naar een gezonde en actieve leefstijl. Naar aanleiding van de resultaten van de testen kunnen medewerkers dan ook persoonlijke begeleiding en coaching krijgen. Ook zullen groepsgewijze trainingen gegeven gaan worden, bijvoorbeeld ter voorkoming van rug-, nek- en schouderklachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven