Ga naar hoofdinhoud

Wim Bosman gaat in judo


Wim Bosman heeft op 7 maart jl. een sponsorcontract getekend met topjudoka Jeffrey van Emden. De financiële steun van de logistiek dienstverlener stelt Van Emden in staat om zijn doelstelling, deelname aan de Olympische Spelen in 2012, financieel te verwezenlijken.

Normaal gesproken doet de Wim Bosman Groep niet aan individuele sponsoring, maar voor deze judoka werd een uitzondering gemaakt. De sport bestaat uit kracht, techniek, doorzettingsvermogen, een perfecte prestatie neerzetten en vooral geloven in jezelf, en dat zijn precies de eigenschappen waar Wim Bosman zich als bedrijf graag mee wil identificeren.

Indrukwekkend
Jeffrey van Emden is pas 19 jaar oud, maar hij heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij is meervoudig Nederlands kampioen, werd een keer tweede tijdens de Europese Kampioenschappen en eind 2007 werd hij in Praag Europees Juniorenkampioen bij de zwaargewichten.

Wim Bosman is een logistiek dienstverlener met een sterk Europees netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen. De groep werd opgericht in 1963, heeft ruim 1.800 medewerkers in Europa, meer dan 285.000 m2 warehousing, 26 vestigingen in 8 landen en beschikt over ruim 1.500 eigen transportunits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven