Wiferion start vestiging in Amerika • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wiferion start vestiging in Amerika


Wiferion, leverancier van mobiele draadloze stroomvoorziening voor industriële vrachtwagens en mobiele robots, betreedt de Noord-Amerikaanse markt en heeft een dochteronderneming opgericht in Chicago.

Met deze stap speelt het Duitse techbedrijf, dat is omarmd door onder meer Safelog, in op de grote vraag in Noord-Amerika naar zijn bekroonde en nu ook UL-gecertificeerde laadoplossing. Met de nieuwe dochteronderneming kan Wiferion haar service- en ondersteuningsaanbod op locatie verbeteren, evenals haar adviesdiensten

Laadsysteem robots en vrachtwagens

De inductieve laadsystemen van Wiferion leveren volledig automatisch energie aan hele industriële wagenparken, ongeacht het voltage, de stroomsterkte of het batterijtype. De laadinnovatie verhoogt de productiviteit met maximaal 32% door geautomatiseerd opladen tijdens het proces, claimt het bedrijf. Het UL-gecertificeerde etaLINK mobiele, contactloze, inductieve batterijlaadsysteem werkt automatisch en is onderhoudsvrij.

Amerika

“Met onze nieuwe dochteronderneming in Chicago komt Wiferion dichter bij de Noord-Amerikaanse AMR-markt, wat een kortere responstijd en op de Amerikaanse markt afgestemde advisering en ondersteuning mogelijk maakt”, zegt Matthieu Ebert, Vice President van Wiferion North America Inc. Michigan en het Midwesten van de VS is de thuisbasis van talrijke Wiferion-klanten, waaronder een van de toonaangevende fabrikanten van industriële vrachtwagens in de VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven