Welkoop opent nieuw dc en krijgt er 7000 vierkante meter bij • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Welkoop opent nieuw dc en krijgt er 7000 vierkante meter bij


Dierenspeciaalzaak en tuincentrum Welkoop verhuist van Ede naar Apeldoorn. Daar zal in oktober 2020 een nieuw servicekantoor met distributiecentrum verrijzen op bedrijvenpark Apeldoorn Noord 2.

Het servicekantoor wordt ongeveer 3500 vierkante meter groot en het distributiecentrum zal 20.000 vierkante meter groot zijn, inclusief een parkeergarage voor 180 auto’s. Welkoop gaat ook de online bestellingen vanaf de nieuwe locatie afhandelen.

Gunstige ligging

“Ons nieuwe servicekantoor en distributiecentrum in Apeldoorn is centraal gelegen ten opzichte van onze winkels en heeft bovendien een gunstige ligging dichtbij de A1 en A50”, reageert Yvonne Tiberius. “De extra 7000 vierkante meter ten opzichte van onze huidige locatie is noodzakelijk gezien onze groei in omzet, assortiment en volume. Wij kijken ernaar uit om onze winkels en klanten vanuit Apeldoorn te kunnen bedienen.”

Voor wethouder Jeroen Joon van de gemeente Apeldoorn is de komst van Welkoop een ‘bevestiging’ van het feit dat Apeldoorn strategisch interessant is voor (logistieke) bedrijven: “Apeldoorn mag zich verheugen in een warme belangstelling van bedrijven om zich in onze mooie gemeente te vestigen.”


Welkoop

Welkoop heeft een webwinkel en beschikt verder over 150 vestigingen in Nederland. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen: dier en welzijn, plant en zorg, werken in de tuin, genieten in de tuin en werkkleding en schoeisel. Welkoop verkoopt producten van A-merken en van eigen labels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven