Ga naar hoofdinhoud

Weer een overname: Wuunder neemt Paazl over


Logistiek dienstverlener Wuunder neemt het Amsterdamse verzendsoftwarebedrijf Paazl over. De deal moet zorgen voor betere service en nieuwe transportmogelijkheden.

Het regent overnames in de logistieke sector. De grootste in waarde is de deal tussen CMA CGM en Bolloré. In Nederland is nu Paazl de volgende. Wuunder neemt het Amsterdamse softwarebedrijf over. Deze overname, waarvan de financiële details niet bekend zijn gemaakt, zal resulteren in een krachtige bundeling van logistieke expertise en technologische innovatie aldus beide partijen.

Paazl

Paazl, opgericht in 2009, staat bekend om het ontwikkelen van software waarmee webwinkels hun klanten verschillende bezorgopties kunnen bieden en bestellingen kunnen verzenden via lokale en wereldwijde vervoerders. Wuunder, opgericht in 2016, richt zich op het verbinden van logistieke ketens en het waarborgen van een soepele doorstroming.

Wuunder krachtenbundeling

Jeroen Gehlen, mede-oprichter van Wuunder gelooft dat de commerciële e-commercekennis van Paazl perfect samengaat met de logistieke expertise van Wuunder. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze hun klanten een nog betere service bieden en nieuwe transportmogelijkheden creëren.

Zelfstandige bedrijven

Beide merken blijven zelfstandig bestaan en hun eigen klanten bedienen. Er zullen echter in de komende maanden synergiën worden gecreëerd tussen de diensten van Wuunder en Paazl, zodat bestaande en nieuwe klanten kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transport. Ramon Keijsers, mede-oprichter van Paazl, benadrukt dat deze samenwerking zal leiden tot een verbeterde consumentenervaring, zowel nationaal als internationaal, vanaf het moment van afrekenen tot aan de levering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven