Ga naar hoofdinhoud

Website digitale tachograaf in de lucht


De FSN-Group heeft een nieuwe website geopend. Op de site, https://www.tachoinfo.nl/, kunnen vervoerders en verladers allerlei informatie vinden van commerciële partijen en overheidsinstanties over de digitale tachograaf.

Met de lancering van het Platform Digitale Tachograaf is er nu één centraal startpunt waar vervoerders en verladers hun informatie vandaan kunnen halen. De FSN-Group heeft de website opgericht omdat er onder gebruikers nog veel vragen over de digitale tachograaf leven. Het apparaat kwam twee jaar geleden op de markt.

Informatie
Op de site is onder meer informatie te vinden over het gebruik, het uitlezen en opslaan van informatie en over verschillende tachografen. Ook biedt de site een overzicht van alle leveranciers van uitleesapparatuur en software voor de digitale tachograaf. Verder vermeldt de site verschillende trainingen en opleidingen en wettelijke informatie. In de rubriek FAQ worden praktijksituaties toegelicht. Bezoekers van de site kunnen ook zelf vragen stellen. die worden toegevoegd aan de FAQ-lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven