Ga naar hoofdinhoud

Wärtsilä voorziet warehouse Kampen van nieuw WMS


Wärtsilä heeft een nieuwe WMS geïmplementeerd. Het nieuwe warehouse managemet systeem is geïnstalleerd in het distributiecentrum in Kampen.

Wärtsilä bouwde samen met Swisslog in 2010 een wereldwijd logistiek centrum in Kampen. Dertien jaar later is er met hulp van opnieuw Swisslog een nieuw WMS geïmplementeerd. De leverancier van slimme technologieën heeft gekozen voor het warehouse managementsysteem SAP-EWM.

Langdurige samenwerking Wärtsilä Swisslog

Swissog en Wärtsilä werken al sinds 2010 samen in het distributiecentrum. Swisslog Swisslog nam het ontwerp en het projectmanagement op zich en implementeerde een volledig geïntegreerde, datagedreven systeemoplossing. Zo is het dc uitgerust met acht Vectura hoogbouw palletkranen, een miniloadmagazijn met tien Tornado miniloadkranen, conveyor-systemen en een goods-to-person picking systeem met pick-by-light.

Uilke Bosma, CDC Manager bij Wärtsilä. “We willen onze technische expertise combineren met uiterste efficiënte logistieke oplossingen, om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven