Warehouse VeiligheidsQuiz: de antwoorden én de winnaar • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Warehouse VeiligheidsQuiz: de antwoorden én de winnaar


Leren en kennis vergroten. Dat was in een notendop het doel van de eerste kennisquiz van Warehouse Totaal en BMWT de afgelopen weken. De rol van de mens in het warehouse stond centraal. Dit zijn de antwoorden en dit is de winnaar.

Voor het besturen van het heftruck moet je een heftruckcertificaat hebben? Hoe vaak moeten de arbeidsmiddelen in een magazijn (bijv. BMWT-)gekeurd worden om te voldoen aan de Arbowet?

Zo maar twee vragen uit de Warehouse VeiligheidsQuiz over de rol van de mens die is opgezet in samenwerking met BMWT, de brancheorganisatie van leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel.

Wie heeft de meeste kennis over de rol van de mens als het gaat om een veilig magazijn? Met 10 vragen testten we je inzicht over de mens en zijn taken en plichten in het warehouse.

Dat veiligheid geen sinecure is blijkt uit de vele reacties en antwoorden. Slechts 1 persoon van de ruim 100 deelnemers had alle vragen goed. De winnaar is Geert Ceelen, supply chain manager bij Agristo. Hij wint een Welness cadeaubon van €250,- ter beschikking gesteld door BMWT-Keur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven