Warehouse en transport nog beter laten samenwerken? Manhattan lanceert Yard Management • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Warehouse en transport nog beter laten samenwerken? Manhattan lanceert Yard Management


Manhattan Associates lanceert Manhattan Active® Yard Management-oplossing, een platform dat warehouse en het transport beter met elkaar moet laten samenwerken.

Bij Manhattan Associates houden ze er van functies te combineren, Unify noemen ze het zelf. Zo werd vorig jaar Manhattan Supply Chain op de markt gebracht, dit systeem combineert WMS en TMS. Daar komt nu Yard management bij.

Voordelen

De nieuwe tool werd vandaag op Momentum 2023 in Phoenix gelanceerd. Sneller laden en lossen en efficiëntere inzet van het personeel in het warehouse zijn belangrijke voordelen van het systeem volgens Manhattan. Blake Coram, directeur Product Management voor Manhattan:  “”Het verenigen van het yard beslissingsproces met intelligentie van zowel warehouse als transport zorgt voor optimale yard executie, efficiëntere magazijnen en snellere en slimmere transportnetwerken.”

Inzicht

Yard management, een cloud oplossing net als de andere systemen,  biedt een digital twin weergave van de buitenruimte waar de vrachtwagens laden en lossen. Het systeem biedt gebruikers real-time inzichten en dynamische updates. Dit geeft gebruikers duidelijk zicht op elke dock deur en yard positie, de trailers op elke locatie, trailer status, de inhoud van die trailers, real time voortgang van inkomende en uitgaande warehouse activiteiten, evenals informatie met betrekking tot aankomsten en bewegingen binnen de yard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven