Ga naar hoofdinhoud

VTL vernieuwt opleiding Chauffeur Kiepautovervoer


Om tegemoet te komen aan de hoge eisen die gesteld worden aan chauffeurs van de kiepauto heeft VTL besloten de opleiding Chauffeur Kiepautovervoer te vernieuwen. Het resultaat is een sterk praktisch ingerichte opleiding met ondersteuning in de vorm van theorie.

Chauffeurs leren tijdens de opleiding veilig en verantwoord werken met de in deze sector gebruikte werktuigen en materialen. Daarnaast krijgt het rijden op een onverharde weg en de omgang met technische hulpmiddelen aandacht. Ook komen veiligheidsmaatregelen aan bod om slijtage en schades aan het materieel te beperken. Zowel ervaren als onervaren chauffeurs halen rendement uit de opleiding.

Pilot
De pilot van de vernieuwde opleiding Chauffeur Kiepautovervoer vindt plaats op zaterdag 21 juni 2008, tijdens de VTL Open Dag op het RDW-terrein in Lelystad. In de tweede helft van 2008 zal de opleiding in zijn definitieve vorm door de VTL Erkend Opleiders uitgevoerd worden. Meer informatie over de opleidingen is te lezen op de website van VTL .Daar is tevens aanmelding als bezoeker voor de VTL Open Dag op 21 juni mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven