Ga naar hoofdinhoud

VTL presenteert de VTL Truck Experience


VTL, het centrum voor de ontwikkeling van mensen in transport en logistiek, heeft een project opgezet om het tekort aan chauffeurs terug te dringen.

Belangrijk initiatief binnen dit project, genaamd ‘Extra Chauffeurs’, is de VTL Truck Experience die dit jaar vijf keer plaatsvindt. De eerste Truck Experience vindt plaats op zaterdag 22 maart bij het ROC in Tilburg. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er verschillende demonstraties en activiteiten in het teken van het vak chauffeur. Daarnaast is er een chauffeurswedstrijd, waarin chauffeurs van verschillende transportbedrijven de strijd met elkaar aangaan op het gebied van behendigheid, lading zekeren, rijklaar check en skelter rijden. Belangstellende chauffeurs kunnen zich opgeven via www.vtl.nl. Er vallen verschillende dagprijzen te vergeven, waaronder een TomTom navigatiesysteem.

Bezoekers 
Ook voor bezoekers is er veel te doen tijdens de Truck Experience. Zo is er een demonstratie van autotransport, en kunnen bezoekers een ritje maken op een vrachtwagen. Ook is er een loterij waarmee een rijles in een truck valt te winnen. Toegang tot het evenement is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.vtl.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven