Ga naar hoofdinhoud

VTL Open Dag: Vooruitgang met én zonder wielen


Het RDW terrein in Lelystad vormt op zaterdag 21 juni 2008 het toneel voor de VTL Open Dag; een evenement over transport en logistiek. Het actieve en informatieve evenement staat in het teken van ‘Vooruitgang met én zonder wielen’. De VTL Open Dag is bestemd voor iedereen die al werkzaam in de sector transport en logistiek of een carrière overweegt in deze sector.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd die gericht zijn op wielen zoals rijdersrondes in verschillende combi’s in de RDW kombaan (ook met LZV), demonstratie kanteltrailer en o.a. met een autotransporter en autolaadkraan, een pilot van de opleiding Chauffeur Kiepautovervoer, de finale van de Truck Experience. Daarnaast kunnen belangstellenden plaatsnemen op een heftruck en zal een Volvo demo trekker oplegger combinatie uitgevoerd met ESP en ACC aanwezig zijn. Het aantal activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, breidt zich nog steeds uit.

Vooruitgang zonder wielen
Er is ook volop te beleven op het gebied van transport zonder wielen. Partners uit de branche stellen zichzelf voor via diverse informatiestands. De VTL informatiestand biedt informatie over haar aanbod, de Volvo informatiestand staat in het teken van Veiligheid en er worden workshops Inspirerend en Effectief Leidinggeven en Warehouse Management System gegeven. Het Deense TSU zorgt voor een uniek element met hun indrukwekkende mobiele simulator. Iedere bezoeker van 18 jaar en ouder kan daarin zelf ervaren hoe het is om achter het stuur van een vrachtauto te zitten en de (digitale) weg op te gaan. Naast ‘met en zonder wielen’ is er ook aandacht besteed entertainment, catering en vermaak voor de kinderen.

Locatie en inschrijven
De VTL Open Dag vindt plaats op het RDW terrein in Lelystad. De Kombaan wordt gebruikt voor de verschillende rijdersrondes en het binnenterrein voor diverse demonstraties. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het terrein. Er rijden met regelmaat pendelbussen tussen de parkeerplaats en het terrein. Inschrijven kan nu via www.vtl.nl/opendag. Het entreebewijs wordt per email verstuurd. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven