Vos Logistics breidt na overname uit met nieuw dc • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vos Logistics breidt na overname uit met nieuw dc


Op 17 november is gestart met de bouw van een nieuw duurzaam distributiecentrum voor logistiek dienstverlener Vos Logistics op bedrijventerrein De Geer in Oss. Het warehouse wordt in september 2021 opgeleverd.

Met de uitbreiding verkrijgt de onderneming 25.000 vierkante meter extra opslagruimte, waarmee het totaal op 340.000 vierkante meter komt. Het nieuwe dc met bijhorende kantoorruimtes wordt gebouwd volgens de officiële BREEAM 4 sterren standaard (Excellent).

Vos Logistics zet hiermee wederom een vervolgstap in hun duurzaamheidsambities door het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, water infiltratie en gasloze bouw.

“Dit nieuwe dc is een belangrijke basis voor onze groeistrategie in de Benelux,” zegt Ben Vos, CFO Vos Logistics. “Met deze uitbreiding bieden we antwoord op de toenemende vraag voor warehousing, orderfulfilment en cross-dock faciliteiten. Door de snelle ontwikkeling van e-commerce is vooral onze specialisatie op het gebied van thuisleveringen van buitenmaatse goederen in een stroomversnelling gekomen.”

Brigitte de Ruijter, Project Manager Vos Logistics: “Met de komst van het nieuwe dc zijn wij in staat om onze groei te faciliteren. In combinatie met ons eigen wagenpark voor zowel B2B als B2C leveringen, zijn wij in staat om snelle, efficiënte en betrouwbare totaal oplossingen te bieden aan onze klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven