Vocollect groeit wereldwijd • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vocollect groeit wereldwijd


Vocollect maakte onlangs bekend dat zijn wereldwijde groei in 2007 bleef voortduren. 45 procent van de totale inkomsten is nu afkomstig van de internationale markten in
Europa, Centraal en Zuid-Amerika en Pacifisch Azië. Roger  Byford, voorzitter en CEO van Vocollect, ging tijdens zijn toespraak vorige week op Accel 2008 – de eerste conferentie van Vocollect over spraaktechnologie – uitvoerig in op de rol van de wereldeconomie.

Winstgevend
Vocollect kent sinds 2001 een sterke verkoop en een aanhoudende winstgevendheid.  Deze resultaten stelden het bedrijf in staat om meer dan 15 miljoen dollar per jaar te investeren in onderzoek en ontwikkeling. De wereldwijde groei van Vocollect werd bovendien versterkt door een penetratie in nieuwe verticale markten. Vocollect introduceerde de spraakindustrie oorspronkelijk in de voedingsdistributiesector; intussen heeft Vocollect de spraaktechnologie wereldwijd op vele verticale markten ingevoerd, zoals de detailhandel, 3PL (’third  party logistics’), de farmaceutische, auto- en industriële  distributie. Bovendien kent dochtermaatschappij Vocollect Healthcare  Systems (VHS) een groei op haar markt met spraakgestuurde toepassingen die verzorgingsactiviteiten documenteren en beheren voor bewoners van verzorgingstehuizen.

Partnercertificering
In 2007 jaar werd Vocollect de eerste leverancier van spraaktoepassingen die een wereldwijd certificeringprogramma voor partners lanceerde, bedoeld om de kennis te verbeteren op het gebied van de verkoop, nieuwe ontwikkelingen,  implementering en ondersteuning van het aanbod van spraaktoepassingen van Vocollect. Dit leverde tot dusver meer dan 400 professionele certificeringen op. Eind 2008 zal dat aantal tot minstens 550 gestegen zijn, schat Vocollect. Momenteel heeft het bedrijf  wereldwijd 99 partners, verspreid over 35 landen en zes continenten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven