Ga naar hoofdinhoud

VNU Europe heeft nieuwe directie


Beursorganisator VNU Exhibitions Europe heeft een nieuwe directie. Ton van Otten wordt algemeen directeur. John van der Valk is benoemd tot directeur Beurzen & Cross Media. Beiden zitten al in het directie- en managementteam van het bedrijf als respectievelijk chief financial officer en business unit manager.

VNU heeft ambitieuze groeiplannen voor de komende vijf jaar. Zo zet het bedrijf in op intensieve productontwikkeling van de portfolio. Ook verwacht VNU dat het aantal beurstitels in Nederland en België sterk toeneemt.

Online activiteiten
VNU Exhibitions Asia verwacht binnen vijf jaar de omzet in China te verdubbelen. VNU Exhibitions Asia dient als voorbeeld voor uitbreiding in andere landen. Er stapt een Chinese mededirecteur in het bedrijf, waarvan binnenkort de benoeming bekend wordt gemaakt. Deze persoon heeft twintig jaar ervaring in de beurzenwereld. Daarnaast wil VNU zich meer richten op online activiteiten. Het bedrijf is van plan een flink aantal beurscatalogi online te zetten. Gerard Leeuwenburgh is verantwoordelijk voor uitbreiding in de opkomende markten. Fedde van der Woude is de grote man achter de online en crossmediale activiteiten.

VNU Exhibitions Europe is een honderd procent dochter van Jaarbeurs Holding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven