Vliegende start voor Datalogic Mobile • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vliegende start voor Datalogic Mobile


Datalogic Mobile, de nieuwe naam voor de mobiele computers van Datalogic en PSC, kent een vliegende start. In het eerste kwartaal werd 26 miljoen euro omgezet. Dit betekent een toename van 20 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Het nieuw opgerichte bedrijf Datalogic Mobile profiteert van het productassortiment,de door de jaren heen opgebouwde technologische know-how,de marktkennis en de verkoopkanalen. Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en ook in het Aziatisch-Pacifische gebied. Datalogic Mobile heeft ca. 360 medewerkers in dienst.

Vakkundigheid en enthousiasme
“Deze resultaten worden nog waardevoller als je bedenkt dat ze in een periode werden behaald waarin het bedrijf ingrijpende veranderingen doormaakte”, zegt Francesco Montanari, General Manager van Datalogic Mobile.
“Ze zijn het resultaat van vakkundigheid en enthousiasme, wat ons van andere bedrijven onderscheidt, en van de nauwe band met onze klanten en partners, die ons opnieuw hun vertrouwen hebben gegeven. Dit is zeker de beste manier om met Datalogic Mobile een nieuwe start te maken!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven