Vijfhonderd Verlinde Stagemakertakels voor Peking • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vijfhonderd Verlinde Stagemakertakels voor Peking


Verlinde heeft een contract met de Olympische spelen in Peking afgesloten voor de levering van Stagemaker SM10 takels. Ze zullen daar worden gebruikt voor het opheffen van de verlichting en de geluidsinstallatie tijdens de openingsplechtigheid in het National Olympic Stadium. De voornaamste uitdaging was het leveren van meer dan 400 takels met de daarbij behorende 15 km ketting in minder dan 6 weken.

ver

Meer dan 400 SM10 1004m1-A takels zullen ongeveer 200 aluminum balken dragen van 10m lang. Elk rooster wordt verplaatst door 2 motoren uitgerust met kettingen van 45m. 140 Takels dragen de verlichting en 50 andere de luidsprekers. Daarnaast worden 100 extra takels gebruikt op verschillende plaatsen binnen het Olympisch complex.

De takels Stagemaker SM10 1004 m1 kunnen gewichten tot 1 ton opheffen, met een snelheid van 4m per minuut. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheidsniveau, aldus de fabrikant. In de standaardversie beschikken de takels bovendien over veiligheidsinrichtingen zoals een elektromagnetische schijfrem en de koppelbegrenzer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven