Ga naar hoofdinhoud

Vijf jaar gratis onderhoud op Still RX 70


Still koppelt een interessante actie aan haar nieuwe Still RX 70 met hybride techniek. Wie de innovatieve truck dit jaar nog aanschaft, krijgt vijf jaar lang gratis onderhoud op de koop toe. De actie “vijf jaar gratis onderhoud” bestaat uit 6 onderhoudsbeurten, exclusief onderdelen. De aanbieding geldt voor alle RX 70 verbrandingsheftrucks met capaciteiten van 2,2 t/m 3,5 ton, maar ook voor de R 70 verbrandingstrucks met hefcapaciteiten van 4,0 t/m 5,0 ton.

TCO
Met deze actie onderstreept Still zijn vertrouwen in de RX70, die volgens de fabrikant een onderhoudsinterval kent van 1.000 uren. Er worden minder slijtagegevoelige delen gebruikt en de truck heeft onderhoudsvrije remmen. 
De truck haalt een maximumsnelheid van 21 km/h en kent nauwelijks CO2-uitstoot. Slechts 2,5 liter brandstof is genoeg om een uur lang flink door te werken, zo belooft Still. Voor de gebruiker tellen natuurlijk ook de totale kosten van het gebruik en het bezit van de truck, de Total Cost of Ownership (TCO). Een gunstige aanschafprijs is uiteraard niet het enige relevante aspect bij een aankoop. Bij de TCO horen alle kosten, tijdens de totale inzetduur van de truck. Door jarenlange nauwe samenwerking met de klanten is het Still naar eigen zeggen gelukt om de totale kosten van de levensduur zinvol te minimaliseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven