Ga naar hoofdinhoud

VHC gaat voor Frigo Group


De Verenigde Hollandsche Compagnie (VHC), een internationale groothandel in food- en non-food voor de out-of-home-markt, heeft Frigo Nieuw-Vennep en Frigo Group Logistics voor een langere periode gekozen als logistieke partners binnenland.

VHC besteedt de complete logistiek van de bedrijven Chaupain BV en Wisselaar Ice & Coffee Concepts BV uit aan Frigo Group Logistics. De volledige inslag, opslag, order-picking en uitslag van de producten van Chaupain BV zal door Frigo Nieuw-Vennep worden uitgevoerd.

Kleinere voorraad
Carl Diepenbroek, Algemeen Directeur van de VHC groep, zegt hierover: “Frigo heeft bewezen zeer goed in staat te zijn om alle markten correct en op tijd te bevoorraden. Juist voor onze producten is het essentieel dat deze goederen op tijd en op de juiste wijze worden vervoerd en opgeslagen. Door de totale orderaanvoer naar de vrieshuizen en afvoer naar onze klanten uit te besteden worden onze klanten en evenementen op tijd geleverd en kan onze voorraad kleiner zijn. Wij zijn erg blij met de overeenkomst die is gesloten en zien de toekomst met Frigo Nieuw-Vennep en Frigo Group Logistics optimistisch tegemoet.”

Totaalconcept
Margreet van Elderen, algemeen directeur Frigo Nieuw-Vennep en medeoprichter van Frigo Group Logistics licht toe: “In het verleden hebben wij al aangetoond het Chaupain product adequaat en met zorg te handelen. Begin 2007 hebben we Frigo Group Logistics opgericht, waardoor we een totaalconcept kunnen aanbieden. Het is voor de klant nu duidelijk waar zijn goederen zich bevinden en één berichtje is voldoende om het proces voor hun klanten in gang te zetten.”

4PL concept
Gerard Hermsen, Algemeen Directeur van Frigo Group Logistics voegt hier nog aan toe: “Onze moderne automatisering, waarbij de gehele orderstroom, aansturing van de vrachtwagens, chauffeurs en de facturatie één op één automatisch geschiedt, heeft ons in staat gesteld begin dit jaar ons nieuw 4PL concept te ontwikkelen voor binnenlandse distributie. De VHC groep heeft ingezien dat met dit concept een hogere servicegraad geboden kan worden en klanten inzicht hebben in de status van waar het voertuig zich bevindt. Kortom, wij voeren de regie met ondersteuning voor en inzage van onze klanten. Wij verwachten dat op korte termijn meer bedrijven zullen kiezen voor ons concept.”

De Verenigde Hollandsche Compagnie
Sinds jaar en dag levert de VHC groep een compleet assortiment van food, non-food, diepvries, vers, semi-vers en convenienceproducten aan tal van horecabedrijven, bedrijfsrestauratieve relaties en aan instellingen.
Chaupain is een vernieuwend broodconcept van VHC, speciaal ontwikkeld voor alle segmenten van de horeca. Het concept omvat een gevarieerd assortiment broodproducten uit alle windstreken. Wisselaar Ice & Coffee Concepts heeft een historie van meer dan 25 jaar als producent en concept leverancier van ijs- en milkshake mixen, dessertsauzen en milkshakesiropen

Over Frigo
Frigo Nieuw-Vennep verzorgt de opslag en distributie van goederen door heel Nederland. Om de klanten een uitgebreidere service te bieden is Frigo Group Logistics opgericht, een volledig dochterbedrijf van de Frigo Group. Zodoende kan de Frigo Group meer bieden dan opslag van koel-/ en vriesgoederen. Door de oprichting van Frigo Group Logistics kan het bedrijf het totale logistieke concept (4PL) aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten en/of relaties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven