Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde website van Cognex


De vernieuwde site www.cognex.com is ontworpen om te laten zien op welke manier de industrie de Cognex-visiesystemen gebruikt om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren en productiekosten te verlagen. De site is specifiek gericht op casestudy’s rond industriële visie en de inhoud van de opleidingen voor industriële klanten. Meer dan 80 casestudy’s van applicaties, opgedeeld per sector en applicatie, tonen aan hoe klanten van Cognex hun voordeel halen uit industriële visie. Via een nieuw onderdeel van de site, ‘Working with Cognex’, kunnen bezoekers meer te weten komen over visietechnologie door middel van een brede waaier aan seminaries, opleidingsprogramma’s en professionele beurzen.

Eenvoudig ontwerp
De nieuwe site wordt gekenmerkt door een eenvoudig ontwerp en een intuïtief
navigatiesysteem. Via de navigatiebalk, de afbeeldingen en de titels van
het hoofdmenu vinden de gebruikers gemakkelijk en snel de juiste
informatie. De productgegevens, in het bijzonder de nieuwigheden die sinds
begin 2008 gelanceerd werden, zijn eenvoudig te raadplegen. Daarnaast is de geschiedenis van het bedrijf op de vernieuwde website terug te vinden, evenals informatie voor investeerders en vacatures.

Internationaal
De website is internationaal van opzet en omvat meer dan 35 nationale sites in negen verschillende talen. Zo zijn multinationale klanten ervan verzekerd dat ze altijd hetzelfde te zien krijgen, waar ook ter wereld, en hebben ze tegelijk nog altijd toegang tot informatie over lokale evenementen en programma’s in hun eigen land.

Cognex website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven