Verhoek bereikt hoogste punt bouw nieuw distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Verhoek bereikt hoogste punt bouw nieuw distributiecentrum


Logistiek dienstverlener Verhoek Europe bereikte afgelopen woensdag het hoogste punt van het nieuwe distributiecentrum in aanbouw in Hattemerbroek.

Verhoek bouwt in Hattemerbroek een 10.000 meter groot distributiecentrum. Het warehouse wordtt is uitgerust met 14 loading docks, 2 overheaddeuren, een vrije hoogte van 12,2 meter en kantoorruimte.

Locatie distributiecentrum

Het nieuwe gebouw is een samenwerking tussen Borghese logistics, Pleijsier bouw, Mies architectuur en Cushman & Wakefield. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van de A28 en de A50 de ideale plek voor de verdere ontwikkeling van Verhoek Europe. Naar verwachting wordt het pand in het 4e kwartaal 2023 opgeleverd en in gebruik genomen door de business unit XL.

Groei Verhoek

Verhoek Europe XL vervoert onder andere industriële deuren en is sinds de start in 2013 fors gegroeid en was toe aan een ‘ruimere jas’. “Het nieuwe pand is dan ook een prachtige mijlpaal in onze geschiedenis. Het stelt ons in staat om de XL-tak verder te kunnen uitbouwen, om onze ambities waar te kunnen maken en onze klanten een optimale service te kunnen leveren”, aldus Meije Smink CEO van Verhoek Europe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven