Ga naar hoofdinhoud

Verdozing? Langs de A15 verrijst een nieuw distributiecentrum


Op Park A15 wordt nog volop gebouwd. Het nieuwste object wordt ontwikkeld door Palazzo in opdracht van VDG en Evolutionre.

De verdozingsdiscussie lijkt nog geen vat te krijgen op Park 15. Het logistiek park pal langs de A15 bij Nijmegen krijgt er weer een nieuw distributiecentrum bij.

Distributiecentrum

In opdracht van VDG en Evolutionre ontwerpt  Palazzo een logistiek gebouw met een vloeroppervlakte van ruim dertigduizend vierkante meter. De betreffende kavel op Park 15, hetzelfde logistiek park waar SSI Schäfer in 2022 zijn nieuwe hoofdkantoor heeft betrokken. Park 15 is ook de plek waar Nabuurs, dat een nieuw dc bouwt nabij Cuijk,  al jaren bivakeert.

BREEAM

Terug naar Park15; om het dc zo goed mogelijk in te passen in de omgeving wordt het pand zo ontworpen dat het minder opvalt, aldus de architect. Aan de achterzijde komt een parkachtige invulling van het groen met een talud dat de groene overgang maakt van het bedrijfsgebouw naar de woningen Unibouw bouwt het dc dat  een BREEAM-Excellent stempel moet krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven