VCD neemt ook Aucon over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

VCD neemt ook Aucon over


Kort na de overname van automatiseerder CSS Solutions heeft VCD Automatisering bekendgemaakt ook automatiseringsbedrijf Aucon BV te hebben overgenomen.

Aucon was eigendom van tijdelijk aandeelhouder Kroymans Corporation. Nadat eerder al de Belgische en Duitse activiteiten van Aucon werden verkocht, is nu dus ook overeenstemming bereikt over de verkoop van de resterende (CarIT) software producten, met de daarmee samenhangende diensten en ondersteuningen. De transactie heeft de volledige instemming van de producent van de software, Audev.

VCD Aucon
Onder de nieuwe naam VCD Aucon wordt de levering van dealermanagementsoftware, hardware en diensten aan de automotive-branche voortgezet en uitgebreid. “VCD Automatisering is reeds een grote speler in de retail in Nederland en met de integratie van Aucon in ons bedrijf wordt deze positie versterkt”, zegt Paul Boekweg, de nieuwe directeur van VCD Aucon. “Door onze kennis en ervaring te bundelen kunnen we onze retail-klanten nog beter bedienen. VCD Automatisering verkrijgt met deze overname een top 3-positie in de automotive-branche in Nederland.”

VCD Automatisering vormt samen met de onlangs overgenomen organisaties CSS Solutions en Humannet nu de VCD IT Groep, één van de grootste zelfstandige ICT-aanbieders in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven